BOKA BESÖK 031 88 11 14

Takläggare i Kungsbacka


Vi skapar, täta, vackra och hållbara tak i Kungsbacka: Hålabäck, Varla, Hammerö, Tingberget, Fors, Tölö, Hede och Söderstaden med omnejd. Vi är givetvis verksamma i hela Västra Götaland men lyfter upp våra utförda jobb och nöjda kunder lite extra på denna webbplats.

Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa dig som privatperson, företag, fastighetsägare, kyrka, BRF (bostadsrättsförening) och skola m.fl. med er takomläggning. Inget takprojekt är för stort eller för litet för oss. Vi hjälper er med takpannor, tegelpannor, betongpannor, lertegel, plåttak för industribyggnader och ladugårdar, svetspapp / gummiduk, solcellstak, gröna tak / sedumtak och plåtslageriarbeten såsom plåthuvar, skorstenar, stosar, takkupor, balkongtäckningar, bandplåtningar etc.

Våra duktiga säljare guidar dig till rätt produkt för erat tak

Vi skapar värde genom täta, vackra och hållbara tak. Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa dig med stora eller små projekt. Bostadsrättsföreningar, privatpersoner, samfälligheter och fastighetsägare är alla välkomna!

KONTAKTA OSS
Ett villatak med betongpannor

Tegel och betongpannor

En ladugård med plåttak

Plåttak

Svetspapp och gummiduk på tak

Svetspapp/gummiduk

En villa i Göteborg med solceller

Solceller

Hus med gröna sedumtak

Gröna tak/Sedum

Gröna tak/Sedum

Plåtinklädnad av skorstenar

Plåtslageriarbeten